Clicky

Kik vagyunk mi, az esküvői fotósok?

Néhány szó rólunk…

A boldogság nyomában…

Főként esküvők megörökítésével foglalkozunk, és nem csak a fényképezőgépek mögött, hanem az életben is egy párt alkotunk. Számunkra a legnagyobb örömöt az jelenti, amikor a párjaink az elkészült fotóikat lapozgatva könnyes szemmel újra átélik esküvőjük napjának boldog perceit. Ez az, ami motivál minket… emlékképeket alkotni, amelyek évek múlva is örömkönnyeket csalnak párjaink és szeretteik szemébe.

Könnyedén teremtünk kapcsolatot párjainkkal. A fotózásokon szinte másodpercek alatt egy hullámhosszra kerülünk velük, így hamar elmúlik az izgatottság, amit a legtöbben a fényképezőgép előtt éreznek.

A szakmai jelenléten kívül rendkívül fontosnak tartjuk, hogy érzelmileg is azonosulni tudjunk veletek. Azt hiszem ez a dolog volt az, ami erre a pályára vitt minket. Azonosulni az izgatottsággal, a boldogsággal, az őszinteséggel… Ezek a csodás érzések töltenek fel minket minden alkalommal.

A következő szavak jellemeznek minket leginkább: empátia, rugalmasság, megbízhatóság, szakértelem, tapasztalat

Bennünk nyugodtan megbízhatsz. 🙂

Sándor Anikó és Sándor Tamás

u.i..: Talán egyedinek számít az esküvői fotós szegmensben, hogy mi nem ülünk heteket, hónapokat az esküvői anyagon, hanem már másnap elkezdjük a fotóitok kidolgozását. Így akár néhány napon belül megkaphatjátok a teljes anyagot.

Ha szeretnél minket még jobban megismerni…

Szeretünk nevetni, a barátainkkal lenni, nagyokat túrázni a természetben (vagy éppen bringázni), szeretünk érdekes helyekre eljutni, és imádjuk az állatokat! Sokat mozgunk, edzünk… és igyekszünk mindig megtalálni azokat a dolgokat az életünkben, amelyek boldoggá tesznek minket. 🙂