Rólunk írták…

Egy percig sem kellett aggódnunk, hogy esetleg nem lesznek jók a képek, nem kerül az anyag átadásra, hisz annyi rosszat hall az ember, de veletek folyamatosan éreztük, jó kezekben vagyunk. A kommunikáció az előkészületek alatt is teljesen gördülékenyen ment, ami számunkra rendkívül fontos volt, hiszen külföldről szerveztünk mindent. A kreatív fotózás nagyon jó hangulatban telt, nem szorongtunk, teljesen önmagunk tudtunk lenni a társaságotokban.

Az egész nap folyamán, észre sem lehetett venni, hogy ott vagytok, márpedig mindig mindenhol ott voltatok, minden fontos pillanatról készült felvétel, semmiről nem maradnak le az unokák sem. 🙂

Az elkészült képektől pedig csak pozitív visszajelzések érkeztek a vendégek részéről is, a fotóalbum egyszerűen lélegzetelállító, akárhányszor megnézzük, feljönnek bennünk az aznapi emlékek hisz annyira élethű minden.

Köszönjük a munkátokat, teljes mértékben meg voltunk elégedve, bátran ajánlunk bárkinek, bármilyen fotózásról legyen is szó, hisz amit ti műveltek az maga a CSODA!

További sok sikert kívánunk!

Dóri és Árpi

Elég volt csak egyszer rápillantanunk a munkáikra, és rögtön tudtuk, hogy velük szeretnénk megörökíttetni életünk nagy pillanatait! Az esküvőnk előtt közel egy évvel tartottuk a jegyes fotózásunkat, ekkor találkoztunk először élőben is. Olyan érzés volt, mintha már évek óta ismernénk egymást. A fotózás is szupervidám hangulatban telt, percek alatt sikerült feloldódnunk, a képek pedig magukért beszélnek! Ráadásul sikerült mosolyra bírniuk az amúgy pókerarcú férjemet is a kamera előtt, ami hatalmas szó! 🙂 A Nagy Napunk még ennél is családiasabb hangulatban telt, már úgy álltunk a lencséik elé, mintha ez a 100. alkalom lenne. Számomra szavakkal kifejezhetetlen odaadással, szeretettel és szakértelemmel dolgoznak, ami látszik is a munkáikon. Az esküvőnk legemlékezetesebb pillanatait egytől egyig megörökítették, így bármikor újra átélhetjük azt a csodálatos napot! Őszintén mondhatjuk, hogy ha választanunk kéne a több száz kép közül, egyre sem tudnánk azt mondani, hogy nem lett TÖKÉLETES 🙂 Mérhetetlenül hálásak vagyunk Nektek, és azt kívánjuk, hogy maradjatok ezen a pályán, amíg csak lehet, mert egyszerűen elképesztően szuper, amit csináltok!

Kinga és Márkó

Őrült egy nagy nap volt a miénk a szó leges legjobb értelmében. Őrülten szeretnivalóak, profik és alázatosak vagytok, és tökéletesen kiegészítitek egymást. Két különféle látásmódból születik egy csodálatos egység, egy csodálatos fotósorozat, ami egytől egyig visszaadja minden percét és érzését az esküvő napjának egészen az öltözéstől a hajnali ereszd el a hajamig. Bárcsak visszatekerhetnénk az idő kerekét, hogy újra végig élhessük veletek azt a rengeteg nevetést és zseniális pillanatot ami a kreatív fotózás előtt, alatt és után átéltünk! Mindenkinek csakis ajánlani tudunk titeket!
Ui.: Azoknak a pároknak, akikben van valami félsz vagy görcsösség, bátran ajánljuk a jegyesfotózást is, amit mi szintén átélhettünk, szintén fergeteges hangulatban.

Reni és Dani

Hihetetlen odaadással és szeretettel dolgoznak, minden egyes kép tökéletes és teljesen visszaadja az esküvő hangulatát. Tiszta szívből ajánlom őket mindenkinek!

Dóri és Patrik

bgy

Tegnap mi is megejtettük a jegyes fotózást Az idő sajnos nem nagyon kedvezett, pont akkor szakadt le az ég, amikor odaértünk a helyszínre, és végig esett, de ennek ellenére, vagy pont ezzel együtt remek fotóink születtek, hála a csodás fotósunknak!
Sándor Tamás a legszuperebb fotós, mindenkinek szívből ajánlom, aki még keresgél! A képeken is látszik, hogy vérbeli profi, nagyon kedves, türelmes, segítőkész, és egy csodálatos embert ismerhettünk meg személyében. Semmi kétségem nincs, hogy az esküvői fotóink is hibátlanok lesznek Csak szuperlatívuszokban tudok Róla beszélni!

Barbi és Gyuri

reniek

Eddigi életünk 3 legfontosabb szakaszát volt szerencsénk velük megörökíttetni, és még nincs vége! Mind a három fotózás elmondhatatlanul csodálatos hangulatban telt! Keressétek őket bizalommal!! Náluk nincs lehetetlen! 🙂

Reni és Zoli

ivett-peti

Bárcsak visszaforgathatnánk az időt és újra át tudnánk élni az esküvőnket!
A Nagy Napról készült albumot lapozgatva, mintha belecsöppennénk életünk legszebb napjába, ugyanis olyan momentumokat adnak vissza a képek, melyek élettel teliek és őszinték. Ti a legőszintébb mosolytól a legvidámabb könnycseppig megörökítettétek a mi esküvőnk és lakodalmunk azon pillanatait, melyet semmi nem ad vissza! Nektek ez azonban sikerült, s ezt hálásan köszönjük! Köszönjük a sok segítséget, az együttműködést, az odaadó és precíz munkátokat! Szívesen ajánlunk Benneteket minden olyan párnak, akik az idő múlásával újra át szeretnék élni életük legszebb napját!

Ivett és Péter

gertiek

Családias és vidám légkör. Gördülékeny kommunikáció, humor, rugalmasság, pontosság és gyorsaság. Kiváló tanácsok és helyszínajánlás. Szakértelem, türelem és harmónia. Ezek, amelyek rögtön eszünkbe jutnak Rólatok, hiszen szívvel-lélekkel fotóztok. Ha még egyszer választhatnánk, Titeket választanánk. Ha még sokszor, akkor is mindig Benneteket. Köszönjük Nektek! Innen folytatjuk? 😉

Gerti és Gábor

eskuvoi_fotozas_eskuvo_fotos_orsi_lenard_08

A külön napi kreatív fotózás után még órákig beszélgettünk, annyira egy hullámhosszra kerültünk velük. Úgy érezzük, hogy baráti viszony alakult ki közöttünk, nagyon megkedveltük őket. Hisszük, hogy ez a közvetlenség, odaadás, szenvedély, amivel végzik a munkájukat és az a belülről fakadó odafigyelés, amivel a párjaikat körülveszik legalább olyan fontos része az esküvői fotózásnak, mint a profizmus, ami szintén megkérdőjelezhetetlen náluk.

Orsi és Lénárd

anett[1]

Nagy boldogsággal emlékezünk vissza az esküvőnk napjára, a fotózás minden pillanatát kiélveztük, egy percet sem feszengtünk. A képeitek mesélnek, érzelmeket közvetítenek, olyan pillanatokat örökítenek meg, melyek egyszer vannak egy életben. Látszik minden mozdulatotokon, a kreatív meglátásaitokon, ötleteiteken, hogy értitek és szeretitek is a munkátokat, hiszen ettől olyan jók és élettel teliek a képeitek! Csak ajánlani tudunk és fogunk is Benneteket!

Anett és Bence

dia[1]

Nagyon jó volt veletek együtt “dolgozni” és együtt örülni a Nagy Napon! Minden percét nagyon élveztük és újra meg újra megismételnénk! Minden párosnak határozottan ajánlunk titeket és szívből kívánunk nektek további sikereket!

Diána és Tilman