Clicky

Párjaink visszajelzési

Ahogyan mások látnak minket…

Egy erősen maximalista párként megtalálni azt az esküvői fotóst/fotósokat, akire rá meritek bízni az esküvőtök megörökítését szerintem kiemelten nehéz. Mi végül Anikó és Tomi mellett döntöttünk és ezt sosem fogjuk megbánni. Az első perctől baráti kedvességgel voltak jelen, vidámság és szeretet árad belőlük. Olyan típusok, akik mellett a feszült fotózás lehetősége fel sem merül! Imádni fogja mindenki visszanézni a csoda pillanatait, amit Ők adnak vissza a képeiken!Nagyon hálás vagyok amiért ők lehettek ott velünk és teljes odaadással élték meg velünk a pillanatokat. Köszönjük!

Tomi és Anikó annyira csodálatos képeket készítettek az esküvőnkről, hogy amikor először végignéztük az albumot itthon, megint annyit nevettünk és sírtunk, mint az esküvői bulin. Fantasztikusan elkapták a pillanatokat. Az is külön lenyűgöző, hogy még fel sem eszméltünk a lagzi után, máris megkaptuk a képeket. Csodálatos (szak)emberek mindketten. 🙂 A kreatív fotózást is nagyon élveztük velük az extrém körülmények ellenére is. A végeredményen nem is látszik, hogy mennyi szúnyog leselkedett ránk. 🙂 Köszönjük szépen az összes csodálatos fotót! <3 Mindenkinek csak ajánlani tudom őket sok szeretettel! 🙂

A legjobb döntés volt, hogy Anikóra és Tomira bíztuk életünk eddigi legszebb napjának megörökítését. Egy percig nem kételkedtünk benne, hogy szuper képek lesznek. Két nappal az esküvőnk után már a teljes albumot megkaptuk és azóta is sűrűn lapozgatjuk annyira elkapták a pillanatokat, hogy újra és újra át tudjuk élni azt a napot. Tökéletes páros a munkában és a magán életben is és az a nyugalom ami árad belőlük szerintem nagyon ritka, és nekem ez külön jól esett.
Egyébként tuti valami Ninja képzést is elvégeztek, annyira bele olvadtak a násznépbe, hogy senki nem vette észre őket, miközben mindenhol ott voltak. 😀
Szívből ajánljuk őket mindenkinek <3

Még egyszer nagyon szépen köszönjük Nekik 🙂

Őrült egy nagy nap volt a miénk a szó leges legjobb értelmében. Őrülten szeretnivalóak, profik és alázatosak vagytok, és tökéletesen kiegészítitek egymást. Két különféle látásmódból születik egy csodálatos egység, egy csodálatos fotósorozat, ami egytől egyig visszaadja minden percét és érzését az esküvő napjának egészen az öltözéstől a hajnali ereszd el a hajamig. Bárcsak visszatekerhetnénk az idő kerekét, hogy újra végig élhessük veletek azt a rengeteg nevetést és zseniális pillanatot ami a kreatív fotózás előtt, alatt és után átéltünk! Mindenkinek csakis ajánlani tudunk titeket!
Ui.: Azoknak a pároknak, akikben van valami félsz vagy görcsösség, bátran ajánljuk a jegyesfotózást is, amit mi szintén átélhettünk, szintén fergeteges hangulatban.

Eddigi életünk 3 legfontosabb szakaszát volt szerencsénk velük megörökíttetni, és még nincs vége! Mind a három fotózás elmondhatatlanul csodálatos hangulatban telt! Keressétek őket bizalommal!! Náluk nincs lehetetlen! 🙂

Nagyon jó volt veletek együtt “dolgozni” és együtt örülni a Nagy Napon! Minden percét nagyon élveztük és újra meg újra megismételnénk! Minden párosnak határozottan ajánlunk titeket és szívből kívánunk nektek további sikereket!

Tegnap mi is megejtettük a jegyes fotózást Az idő sajnos nem nagyon kedvezett, pont akkor szakadt le az ég, amikor odaértünk a helyszínre, és végig esett, de ennek ellenére, vagy pont ezzel együtt remek fotóink születtek, hála a csodás fotósunknak!
Sándor Tamás a legszuperebb fotós, mindenkinek szívből ajánlom, aki még keresgél! A képeken is látszik, hogy vérbeli profi, nagyon kedves, türelmes, segítőkész, és egy csodálatos embert ismerhettünk meg személyében. Semmi kétségem nincs, hogy az esküvői fotóink is hibátlanok lesznek Csak szuperlatívuszokban tudok Róla beszélni!

A külön napi kreatív fotózás után még órákig beszélgettünk, annyira egy hullámhosszra kerültünk velük. Úgy érezzük, hogy baráti viszony alakult ki közöttünk, nagyon megkedveltük őket. Hisszük, hogy ez a közvetlenség, odaadás, szenvedély, amivel végzik a munkájukat és az a belülről fakadó odafigyelés, amivel a párjaikat körülveszik legalább olyan fontos része az esküvői fotózásnak, mint a profizmus, ami szintén megkérdőjelezhetetlen náluk.