Rólunk írták…

Egy erősen maximalista párként megtalálni azt az esküvői fotóst/fotósokat, akire rá meritek bízni az esküvőtök megörökítését szerintem kiemelten nehéz. Mi végül Anikó és Tomi mellett döntöttünk és ezt sosem fogjuk megbánni. Az első perctől baráti kedvességgel voltak jelen, vidámság és szeretet árad belőlük. Olyan típusok, akik mellett a feszült fotózás lehetősége fel sem merül! Imádni fogja mindenki visszanézni a csoda pillanatait, amit Ők adnak vissza a képeiken!Nagyon hálás vagyok amiért ők lehettek ott velünk és teljes odaadással élték meg velünk a pillanatokat. Köszönjük!

Mariann és Robi

Tomi és Anikó annyira csodálatos képeket készítettek az esküvőnkről, hogy amikor először végignéztük az albumot itthon, megint annyit nevettünk és sírtunk, mint az esküvői bulin. Fantasztikusan elkapták a pillanatokat. Az is külön lenyűgöző, hogy még fel sem eszméltünk a lagzi után, máris megkaptuk a képeket. Csodálatos (szak)emberek mindketten. 🙂 A kreatív fotózást is nagyon élveztük velük az extrém körülmények ellenére is. A végeredményen nem is látszik, hogy mennyi szúnyog leselkedett ránk. 🙂  Köszönjük szépen az összes csodálatos fotót! <3 Mindenkinek csak ajánlani tudom őket sok szeretettel! 🙂

Niki és Dávid

A legjobb döntés volt, hogy Anikóra és Tomira bíztuk életünk eddigi legszebb napjának megörökítését. Egy percig nem kételkedtünk benne, hogy szuper képek lesznek. Két nappal az esküvőnk után már a teljes albumot megkaptuk és azóta is sűrűn lapozgatjuk annyira elkapták a pillanatokat, hogy újra és újra át tudjuk élni azt a napot. Tökéletes páros a munkában és a magán életben is és az a nyugalom ami árad belőlük szerintem nagyon ritka, és nekem ez külön jól esett.
Egyébként tuti valami Ninja képzést is elvégeztek, annyira bele olvadtak a násznépbe, hogy senki nem vette észre őket, miközben mindenhol ott voltak. 😀
Szívből ajánljuk őket mindenkinek <3 

Még egyszer nagyon szépen köszönjük Nekik 🙂

Era & Dani

Egyéni fotósok mellett, több fotós házaspárral is kapcsolatba léptünk, ám Anikó és Tamás esetében azt gondolom egyöntetűen azonnal éreztük, hogy ők kitűnnek a sorból. Nagyon szimpatikusak, vidámak, és áttekintve a referenciamunkáikat, illetve minden apró-cseprő részletet egyeztetve, azt mondtuk, rendkívül profik, mindemellett nagyon szerények és tisztelik a munkájukat, azokat a leendő házaspárokat, akikkel dolgoznak, akik rájuk bízzák a nagy napjuk fotózását, így gyakorlatilag a találkozásunk estéjén rá is bólintottunk mindketten, hogy ők fotózzanak az esküvőnkön, ők legyenek, akik velünk töltik az egész napot, hogy megörökítsék azt.

Anikó és Tamás egy olyan házaspár, akik nagyon együtt mozognak az élet minden területén (legalábbis mi így éreztük végig), nyugalmat sugároznak, és teljesen kiegészítik egymást, ami kifejezetten szeretnivaló bennük. Így visszagondolva, nem is lehetett egy percig sem kérdés, hogy őket szeretnénk felkérni az esküvőre. Mindezek mellett érződött az a profizmus és szakértelem, ami őket és a munkájukat, az összes esküvői fényképet körüllengte.

Amikor megérkeztek a készülődést fotózni, valahogy az izgalom elszállt és a helyét egy megmagyarázhatatlan nyugalom vette át, amelyet ők árasztottak magukból a humorukkal és közvetlenségükkel, mialatt teljes komolysággal és odaadással végezték a munkájukat. És ez igaz volt az egész napra és estére is. Láthatatlanul voltak ott minden történésnél, minden pillanatnál, nem zavarták a násznépet, mégis az első sorból fotóztak minket.

A kreatív fotózás velük igazán felszabadult hangulatban és vidáman történhetett, és ez nélkülük nem lehetett volna ilyen meghitt, hihetetlen az a látásmód, amivel dolgoznak, olyan helyeken és pillanatokban találják meg a legjobb fotó lehetőségeket, amire mi nem is gondolnánk, mindezt úgy, hogy közben maximálisan figyelembe vették az összes kérésünket, javaslatainkat.

Különösen kedves volt számomra, hogy utólag többen kérdezték tőlem, hogy akik fotóztak, a barátaink, ugye?! Mivel az összhangból és a közvetlenségből arra lehetett következtetni, hogy ők a násznép tagjai! Én mosolyogva mondhatom, hogy igen, igenis a násznép tagjai voltak, mint a legjobb fotósok, akiket csak kívánhattunk, mialatt megismerhettünk egy csodálatos házaspárt!

Nem kérkedtek a tehetségükkel, nem akarták magukat többnek mutatni, ők nemes egyszerűséggel könnyed és kedves személyiségükkel, szerénységükkel és az elhivatottságukkal azonnal meggyőztek minket és az egész családunkat. Ők nem a fotók retusálásával/manipulálásával alkotnak nagyot, hanem ott helyben az adott pillanatban örökítik meg a csodát.

Mindezek után azt hiszem, mondanom sem kell, hogy jószívvel ajánljuk Tamásékat, mindenkinek, aki meghitt és őszinte képeket szeretne, fantasztikus minőségben, emellett minden izguló párnak felírnék receptre egy ilyen cuki párost maguk mellé fotósnak. 🙂

Saci és Zoli

Tamás és Anikó végtelen szerénységgel, nyugalommal és néma léptekkel font körül bennünket. Noha csak éles adásban, a szertartás elején, az ara színrelépésével egy időben találkoztunk személyesen velük, az ezt megelőző levelezéseink során egy pontos, precíz, kérdéseinkre rögvest válaszoló és izgatottságunkkal együtt érző, közvetlen emberként ismertük meg őket. Amikor immár férj-feleségként kettesben maradtunk, hogy titokban, nyüzsgő szemek elől rejtve lencsevégre kapjanak minket, még jobban kidomborodott előttünk láthatatlan jelenlétük, amely lágy profizmussal keveredett.  Mi, akik alapvetően introvertáltak vagyunk és mások előtt mosolyunkon kívül mást alig szoktunk megmutatni magunkból, természetes módon és könnyedén tudtuk elengedni magunkat és oldottan megmutatni mindazt, amit egymás iránt érzünk.
Tamás és Anikó elképesztően jó pillanatokat kaptak el a násznép egy-egy zsáneréből, kiváló érzékük van a képek általi történetmeséléshez, egyetlen mozdulatból vagy pillantásból adódó fabula gyártáshoz.
Bár semmit nem beszélgettünk velük, közel éreztük őket magunkhoz, és nagy örömmel ajánljuk ezt a nagyszerű párost másoknak is!  Kitűnő és ritka lehetőség egy összeszokott profi fotópárossal együtt dolgozni, akik ugyanazt az eseményt két különböző szögből teljesen eltérő módon, de ugyanolyan gyönyörűséggel tudják megragadni és visszaadni.
Reméljük, lesz folytatás és dolgozunk még együtt!

Emese és Roland

Egy percig sem kellett aggódnunk, hogy esetleg nem lesznek jók a képek, nem kerül az anyag átadásra, hisz annyi rosszat hall az ember, de veletek folyamatosan éreztük, jó kezekben vagyunk. A kommunikáció az előkészületek alatt is teljesen gördülékenyen ment, ami számunkra rendkívül fontos volt, hiszen külföldről szerveztünk mindent. A kreatív fotózás nagyon jó hangulatban telt, nem szorongtunk, teljesen önmagunk tudtunk lenni a társaságotokban.

Az egész nap folyamán, észre sem lehetett venni, hogy ott vagytok, márpedig mindig mindenhol ott voltatok, minden fontos pillanatról készült felvétel, semmiről nem maradnak le az unokák sem. 🙂

Az elkészült képektől pedig csak pozitív visszajelzések érkeztek a vendégek részéről is, a fotóalbum egyszerűen lélegzetelállító, akárhányszor megnézzük, feljönnek bennünk az aznapi emlékek hisz annyira élethű minden.

Köszönjük a munkátokat, teljes mértékben meg voltunk elégedve, bátran ajánlunk bárkinek, bármilyen fotózásról legyen is szó, hisz amit ti műveltek az maga a CSODA!

További sok sikert kívánunk!

Dóri és Árpi

Elég volt csak egyszer rápillantanunk a munkáikra, és rögtön tudtuk, hogy velük szeretnénk megörökíttetni életünk nagy pillanatait! Az esküvőnk előtt közel egy évvel tartottuk a jegyes fotózásunkat, ekkor találkoztunk először élőben is. Olyan érzés volt, mintha már évek óta ismernénk egymást. A fotózás is szupervidám hangulatban telt, percek alatt sikerült feloldódnunk, a képek pedig magukért beszélnek! Ráadásul sikerült mosolyra bírniuk az amúgy pókerarcú férjemet is a kamera előtt, ami hatalmas szó! 🙂 A Nagy Napunk még ennél is családiasabb hangulatban telt, már úgy álltunk a lencséik elé, mintha ez a 100. alkalom lenne. Számomra szavakkal kifejezhetetlen odaadással, szeretettel és szakértelemmel dolgoznak, ami látszik is a munkáikon. Az esküvőnk legemlékezetesebb pillanatait egytől egyig megörökítették, így bármikor újra átélhetjük azt a csodálatos napot! Őszintén mondhatjuk, hogy ha választanunk kéne a több száz kép közül, egyre sem tudnánk azt mondani, hogy nem lett TÖKÉLETES 🙂 Mérhetetlenül hálásak vagyunk Nektek, és azt kívánjuk, hogy maradjatok ezen a pályán, amíg csak lehet, mert egyszerűen elképesztően szuper, amit csináltok!

Kinga és Márkó

Őrült egy nagy nap volt a miénk a szó leges legjobb értelmében. Őrülten szeretnivalóak, profik és alázatosak vagytok, és tökéletesen kiegészítitek egymást. Két különféle látásmódból születik egy csodálatos egység, egy csodálatos fotósorozat, ami egytől egyig visszaadja minden percét és érzését az esküvő napjának egészen az öltözéstől a hajnali ereszd el a hajamig. Bárcsak visszatekerhetnénk az idő kerekét, hogy újra végig élhessük veletek azt a rengeteg nevetést és zseniális pillanatot ami a kreatív fotózás előtt, alatt és után átéltünk! Mindenkinek csakis ajánlani tudunk titeket!
Ui.: Azoknak a pároknak, akikben van valami félsz vagy görcsösség, bátran ajánljuk a jegyesfotózást is, amit mi szintén átélhettünk, szintén fergeteges hangulatban.

Reni és Dani

Hihetetlen odaadással és szeretettel dolgoznak, minden egyes kép tökéletes és teljesen visszaadja az esküvő hangulatát. Tiszta szívből ajánlom őket mindenkinek!

Dóri és Patrik

bgy

Tegnap mi is megejtettük a jegyes fotózást Az idő sajnos nem nagyon kedvezett, pont akkor szakadt le az ég, amikor odaértünk a helyszínre, és végig esett, de ennek ellenére, vagy pont ezzel együtt remek fotóink születtek, hála a csodás fotósunknak!
Sándor Tamás a legszuperebb fotós, mindenkinek szívből ajánlom, aki még keresgél! A képeken is látszik, hogy vérbeli profi, nagyon kedves, türelmes, segítőkész, és egy csodálatos embert ismerhettünk meg személyében. Semmi kétségem nincs, hogy az esküvői fotóink is hibátlanok lesznek Csak szuperlatívuszokban tudok Róla beszélni!

Barbi és Gyuri

reniek

Eddigi életünk 3 legfontosabb szakaszát volt szerencsénk velük megörökíttetni, és még nincs vége! Mind a három fotózás elmondhatatlanul csodálatos hangulatban telt! Keressétek őket bizalommal!! Náluk nincs lehetetlen! 🙂

Reni és Zoli

ivett-peti

Bárcsak visszaforgathatnánk az időt és újra át tudnánk élni az esküvőnket!
A Nagy Napról készült albumot lapozgatva, mintha belecsöppennénk életünk legszebb napjába, ugyanis olyan momentumokat adnak vissza a képek, melyek élettel teliek és őszinték. Ti a legőszintébb mosolytól a legvidámabb könnycseppig megörökítettétek a mi esküvőnk és lakodalmunk azon pillanatait, melyet semmi nem ad vissza! Nektek ez azonban sikerült, s ezt hálásan köszönjük! Köszönjük a sok segítséget, az együttműködést, az odaadó és precíz munkátokat! Szívesen ajánlunk Benneteket minden olyan párnak, akik az idő múlásával újra át szeretnék élni életük legszebb napját!

Ivett és Péter

gertiek

Családias és vidám légkör. Gördülékeny kommunikáció, humor, rugalmasság, pontosság és gyorsaság. Kiváló tanácsok és helyszínajánlás. Szakértelem, türelem és harmónia. Ezek, amelyek rögtön eszünkbe jutnak Rólatok, hiszen szívvel-lélekkel fotóztok. Ha még egyszer választhatnánk, Titeket választanánk. Ha még sokszor, akkor is mindig Benneteket. Köszönjük Nektek! Innen folytatjuk? 😉

Gerti és Gábor

eskuvoi_fotozas_eskuvo_fotos_orsi_lenard_08

A külön napi kreatív fotózás után még órákig beszélgettünk, annyira egy hullámhosszra kerültünk velük. Úgy érezzük, hogy baráti viszony alakult ki közöttünk, nagyon megkedveltük őket. Hisszük, hogy ez a közvetlenség, odaadás, szenvedély, amivel végzik a munkájukat és az a belülről fakadó odafigyelés, amivel a párjaikat körülveszik legalább olyan fontos része az esküvői fotózásnak, mint a profizmus, ami szintén megkérdőjelezhetetlen náluk.

Orsi és Lénárd

anett[1]

Nagy boldogsággal emlékezünk vissza az esküvőnk napjára, a fotózás minden pillanatát kiélveztük, egy percet sem feszengtünk. A képeitek mesélnek, érzelmeket közvetítenek, olyan pillanatokat örökítenek meg, melyek egyszer vannak egy életben. Látszik minden mozdulatotokon, a kreatív meglátásaitokon, ötleteiteken, hogy értitek és szeretitek is a munkátokat, hiszen ettől olyan jók és élettel teliek a képeitek! Csak ajánlani tudunk és fogunk is Benneteket!

Anett és Bence

dia[1]

Nagyon jó volt veletek együtt “dolgozni” és együtt örülni a Nagy Napon! Minden percét nagyon élveztük és újra meg újra megismételnénk! Minden párosnak határozottan ajánlunk titeket és szívből kívánunk nektek további sikereket!

Diána és Tilman